Review plaatsen

Wij helpen je graag, je kunt ons ook helpen met een recensie

Ben je tevreden over ons, onze werkwijze en/of ons bedrijf? Dan vinden wij het heel fijn als je even de tijd neemt om een recensie te schrijven over je ervaringen met ObbeTuning. Dit kan bij voorkeur op Facebook of via Google+.

Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076036825028

Google recensie:

Het schrijven van een recensie op zich is heel gemakkelijk, maar om de juiste knoppen in Google te vinden kan soms lastig zijn. Daarom heb ik een mini-handleiding toegevoegd. Deze staat hieronder.

Ben je onverhoopt niet tevreden? Laat het ons dan weten zodat we samen met jou kunnen kijken wat er beter of anders kan.

Tot slot, het schrijven van een recensie gaat wat moeizaam op een iPad of op een mobieltje. Op een desktop of laptop gaat het gelukkig prima. Alvast heel hartelijk bedankt voor de moeite!

Obbe van den Bijlaard

Minihandleiding recensie schrijven voor Google+ bedrijfspagina

Waarom een Google+ recensie schrijven?

Met het schrijven van jouw recensie help je ObbeTuning om beter gevonden te worden in Google. Bovendien ondersteunt jouw recensie potentiële klanten van ObbeTuning bij het maken van de juiste afweging om al dan niet diensten bij ObbeTuning af te nemen. Het schrijven van een recensie kost slechts een paar minuutjes. Om een recensie te kunnen schrijven dien je te zijn ingelogd met je Google+ account.

Heb je al een Google+ account?
Ga dan naar ‘Stappenplan voor het plaatsen van een recensie’.

Heb je een Gmail-mailadres?
Dan beschik je automatisch over een Google+ account. Gebruik dan jouw Gmail-mailadres en bijbehorende wachtwoord om in te loggen voor het plaatsen van een recensie.

Geen Google+ account en toch een recensie schrijven over obbetuning.nl?
Voor het aanmaken van een Google+ account klik je op: https://accounts.google.com/signup. Het aanmaken van een account is heel eenvoudig en vraagt slechts 1 minuut van je tijd.

Stappenplan voor het plaatsen van een recensie

1) Klik op de volgende link https://plus.google.com/+ObbeTuningNl/about

2) Log in door te klikken op de blauwe button rechtsboven. Zie jij geen blauwe button rechtsboven? Dan ben je waarschijnlijk al ingelogd en zie je rechtsboven je naam of je e-mailadres.

3) Klik op de knop ‘Een recensie schrijven’ rechts onder de grote omslagfoto. Soms zit de knop wat verder naar beneden.

4) Het kan zijn dat Google vraagt om nog wat gegevens toe te voegen aan je profiel, zoals je naam. Zo nee, dan kun je stap 4 overslaan.

5) Beoordeel ObbeTuning op een schaal van 1 tot met 5 sterren en geef in het ‘tekstvak’ extra informatie die je nuttig en/of zinvol vindt voor anderen om te weten.
Let op! Google is erg streng in het beoordelen van de recensies. Daarom mag je geen linkjes of de naam van jouw/mijn website in de recensie vermelden. Doe je dat wel, dan is de kans groot dat Google je recensie weg filtert. Het vermelden van ObbeTuning of Obbe van den Bijlaard is geen probleem.

6) Klik op Publiceren wanneer je klaar bent. De recensies die je schrijft, zijn openbaar en worden ook gepubliceerd op je eigen Google+ profielpagina.